Het doel van dit concept is enerzijds om de werking van de gewrichten te verbeteren en anderzijds om uw houding en bewegingen te verbeteren. Hiervoor gebruikt de therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van MulliganManual Therapie zijn vaak onmiddellijk merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Het behandelprogramma van de therapeut bestaat ook uit het geven van goede instructies, advies,begeleiding en inzicht in gezond bewegen.

De therapeut is een fysiotherapeut die na zijn fysiotherapieopleiding een cursus manueel therapie-concept heeft gevolgd. Daarmee heeft hij extra kennis opgedaan over de bewegingsmogelijkheden van het lichaam en in het bijzonder van de wervelkolom.

Dankzij zijn gespecialiseerde training is de therapeut uitstekend in staat om de oorzaak van uw klachten te beoordelen. De therapeut kan de bewegingsbeperking of de functionele stoornis van het gewricht corrigeren door specifieke passief mobiliserende bewegingen toe te passen. Door de lichaamsdelen op een bepaalde manier rond het gewricht te bewegen, kan de mobiliteit van de gewrichten snel worden verhoogd.

Snel resultaat, langdurig effect!

Al na 1 behandeling merk je het resultaat. Indien nodig combineren we deze therapie met MedicalTaping. Dit biedt extra ondersteuning van de correctie, waardoor de behandeling direct langdurig effect heeft.

Contactinformatie

DacFysio
 • Bijlmerdreef 101
  [4e verdieping]
  1102BP Amsterdam
 • info@dacfysio.com
   
 • 020 362 01 78 | 06.34 40 25 78
   

Contactformulier